Gostilna Prunk Lokev

Dobrodošli v gostilno Prunk, skriti dragulj v slikoviti vasici Lokev! Naše gostišče združuje pristno kulinariko, prijazno vzdušje in čarobno okolje, ki bo očaralo vsakega obiskovalca.

Gostilna Prunk je znana po svoji izjemni kuhinji, ki temelji na svežih in kakovostnih sestavinah. Naši izkušeni kuharji ustvarjajo jedi, ki se ponašajo z bogatimi okusi in edinstvenimi kombinacijami. Naša ponudba je raznolika, od domačih specialitet do kulinaričnih mojstrovin, ki vas bodo navdušile s svojo kreativnostjo in okusom.

Poleg vrhunske kulinarike vam gostilna Prunk ponuja tudi prijetno in udobno vzdušje. Naša restavracija je opremljena v rustikalnem slogu z dotikom sodobnosti, kar ustvarja prijeten ambient za družinska kosila, romantične večerje ali poslovna srečanja. Naš prijazen in profesionalen osebje bo poskrbelo, da se boste počutili dobrodošle in se popolnoma sprostili.

Gostilna Prunk je tudi idealen kraj za posebne dogodke in praznovanja. Ne glede na to, ali gre za rojstnodnevno zabavo, poroko ali poslovni dogodek, vam nudimo prostorne in dovršene prostore, kjer se lahko ustvari nepozabno doživetje. Naša ekipa vam bo pomagala pri organizaciji in skrbi za vsako podrobnost, da bo vaš dogodek popoln.

Okolica gostilne Prunk pa je prava paša za oči. Nahajamo se v neposredni bližini čudovitega Krasa, ki vas bo navdušil s svojo naravno lepoto, jamami in slikovitimi razgledi. Po obroku si vzemite čas za sprehod ali izlet po okolici ter odkrijte čare te čarobne pokrajine.

Vabljeni v gostilno Prunk v Lokev, kjer se okusi srečajo z gostoljubjem in kjer se boste počutili kot doma. Prepustite se užitkom dobrote, sprostitve in prijetnih trenutkov v našem gostišču.

Veselimo se vašega obiska!

[Gostilna Prunk, Lokev]

Kontakt

GOSTILNA PRUNK LOKEV
Lokev 166/b, 6219 Lokev

Urnik:

Ponedeljek, torek in sreda-začasno zaprto
ČETRTEK-NEDELJA: 12:00-23:00 h

Od 13.06.2023 smo odprti vsak dan, razen ponedeljka.

 

tel.05/767 11 02
mob: 041/ 635- 645
gostilna@mesarija-prunk.si