Namestitev

Dobrodošli v hotelu Prunk, vašem domu stran od doma v čudovitem kraju Sežana! Naš hotel se nahaja v osrčju kraja, kar vam omogoča enostaven dostop do vseh glavnih znamenitosti in dogajanja v okolici.

Hotel Prunk je zasnovan s ciljem, da vam ponudi udobno in sproščujoče bivanje. Naše prostorne in elegantno opremljene sobe vam nudijo prijeten ambient, kjer se lahko spočijete in osvežite po dolgem dnevu raziskovanja. Naša prijazna in predana ekipa vam bo stala ob strani, da vam zagotovi brezskrbno izkušnjo in vam pomaga pri vsem, kar potrebujete.

Hotel Prunk je odlično izhodišče za raziskovanje okolice. Sežana se nahaja v bližini čudovitega Krasa, ki je znan po svojih kraških jamah, slikovitih vinogradih in bogati kulturni dediščini. Za ljubitelje narave in pohodništva je tu veliko možnosti za odkrivanje naravnih lepot in čudovitih razgledov. Poleg tega se nahajamo tudi v bližini številnih znanih turističnih destinacij, kot je Postojnska jama, Lipica in obalna mesta.

Hotel Prunk ponuja tudi številne storitve in udobje, ki vas bo navdušilo. Naša restavracija vam bo postregla z okusnimi jedmi, pripravljenimi iz svežih lokalnih sestavin. Ponujamo tudi organizacijo dogodkov, kot so poroke, obhajila in krsti, kjer se bomo potrudili, da ustvarimo nepozabne trenutke za vas in vaše goste.

Naš cilj je zagotoviti vam prijetno in brezskrbno bivanje ter vam omogočiti, da popolnoma uživate v svojem času pri nas. Ne glede na to, ali ste turist, poslovnež ali popotnik, hotel Prunk je idealna izbira za vas.

Pridružite se nam v hotelu Prunk v Sežani in doživite udobje, gostoljubje in nepozabne trenutke. Naša vrata so vedno odprta za vas, zato vam obljubljamo, da se boste počutili kot doma.

Veselimo se vašega obiska!